Kleding Stomen?

Een speciaal kledingstuk,
vloerkleed, waspakket,
paardendeken of zelfs bruidsjurk

Stomerij Nijmegen

Een speciaal kledingstuk, vloerkleed, waspakket, of zelfs bruidsjurk: kleding die u liever laat stomen, brengt u naar de stomerij. Een stomerij in Nijmegen vindt u bij Ons Winkeltje. Wij voeren een stomerijdepot voor Stomerij Nederland. De kleding die u bij ons afgeeft, wordt op dinsdagmorgen, woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 bij Ons Winkeltje opgehaald en na reiniging weer teruggebracht. Standaard kleding (bv een pantalon of colbert) is binnen twee werkdagen dagen gereinigd. Bij twijfels of vragen over artikelen die u wilt laten reinigen, informeren wij u graag over de prijs en de termijn waarop u uw stoomgoed terug kunt verwachten.

Stomerij depot Nijmegen

Stomerij

Stomerij Nederland heeft vier grote stomerijen; Eindhoven, Hardenberg, Middenbeemster en Zevenbergen. De bij Ons Winkeltje gebrachte kleding wordt gereinigd door stomerij Eindhoven. De maandelijkse aanbieding wordt ook bij het begin van iedere maand aangegeven op onze Facebookpagina. Voor meer informatie kunt u terecht op www.stomerij.nl.

Track & Trace

Ook beschikt deze stomerij over een Track & Trace-programma met een eigen app. Op de site voert u het nummer van de afhaalbon in en u ziet in één oogopslag of u de gereinigde of gerepareerde kleding al kunt ophalen. Natuurlijk kunt u voor het brengen en halen van kleding en voor vragen ook altijd bij Ons Winkeltje binnenlopen. Wij helpen u graag.

Meer weten over het stomerij depot in Nijmegen? Kom gerust binnenlopen of stuur ons een bericht!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik ga akkoord met jullie privacybeleid

social media

Betalen met iDeal

veilig winkelen:

Copyright ©2016-2018 | Ons Winkeltje - Lederhoek.nl
website ontwerp: Studio 024 - Wijchen