Sleutel bijmaken?

Allerlei soorten sleutels kunnen wij
voor u bij laten maken, zoals
huissleutels, autosleutels en meer...

Sleutel bijmaken Nijmegen

Een verloren sleutelbos, een nieuwe partner of om ‘voor de zekerheid’ aan de buren te geven. Een extra sleutel kan regelmatig van pas komen. Een sleutel bijmaken in Nijmegen hoeft niet altijd bij een speciaalzaak, maar doet u gewoon bij Ons Winkeltje. We hebben een gangbaar assortiment in huis, maar ook bij de meer afwijkende sleutels kunnen wij u van dienst zijn. Op aanvraag is er veel mogelijk.

Reserve sleutels laten maken in Nijmegen

Silca

Silca is onze huisleverancier voor het bijmaken van sleutels. Silca heeft een ruim assortiment aan sleutels voor diverse toepassingen. Klaviersleutels, cilindersleutels, baansleutels of kluissluitels: u kunt het zo gek niet bedenken. Let wel op als het om een voordeursleutel gaat, want bij sommige cilinders heeft u een certificaat nodig. Deze sleutel kunnen wij alleen voor u bestellen op vertoon van het certificaat.

Autosleutel bijmaken

Voor een groot aantal autosleutels kunt u bij ons terecht. Autosleutels zijn sinds 1995 voorzien van een transponder zodat u niet alleen de deuren kunt openen, maar ook kunt starten. Deze sleutels kunnen we voor u bijmaken. Ook voor deze sleutels geldt; wat we niet in huis hebben, is voor u bij te bestellen.

Meer weten over sleutels of wilt u uw sleutel laten bijmaken? Kom gerust binnenlopen of neem contact op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik ga akkoord met jullie privacybeleid

social media

Betalen met iDeal

veilig winkelen:

Copyright ©2016-2018 | Ons Winkeltje - Lederhoek.nl
website ontwerp: Studio 024 - Wijchen