SchoenenRepareren

kapotte of versleten schoenen?
wij maken het als nieuw

meer info >
Een versleten zool, een gebroken hak, een kapotte rits of stikwerk dat is losgeraakt: al dit soort zaken zijn op te lossen met een schoenreparatie bij Ons Winkeltje. Meer weten
Om uw schoenen zo goed mogelijk te verzorgen en het draagcomfort te verbeteren, vindt u bij Ons Winkeltje een uitgebreide wand met schoenfournituren. Meer weten
Bij Ons Winkeltje vindt u geen orthopedische schoenen, maar we bieden wel comfort en gemaksschoenen. Meer weten
Vakkundige schoenreparatie

Kennis en ervaring

Schoenmaker Piet Willems heeft veertig jaar ervaring met het vervaardigen van het onderwerk van gerenommeerde internationale schoenmerken als Van Bommel, Van Lier, Meindl en Durea. In die jaren heeft hij ook de nodige ervaring opgedaan met schoenreparatie. De enorme materialenkennis die hij in die tijd heeft opgedaan, komt ook in Ons Winkeltje goed van pas. Ook weet hij veel van de verschillende soorten zolen en lijm die er op de markt zijn. Dankzij ambachtelijk vakwerk blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen intact.

Milieubewust

Schoenmakerij Ons Winkeltje vindt het belangrijk om milieubewust bezig te zijn. Daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen, zoals echt leer en schapenwol. Ook verstrekken we alleen biologisch afbreekbare tasjes.

Levertijden en service

Schoenreparatie door Ons Winkeltje gebeurt vakkundig en dat vergt tijd. Toch willen wij u uiteraard ook zo snel mogelijk van dienst zijn. Wanneer u de schoen aflevert, bespreken we meteen wanneer hij naar verwachting klaar is.

Meer weten over schoenreparatie of wilt u uw schoen laten repareren? Kom gerust binnenlopen of neem contact op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik ga akkoord met jullie privacybeleid

social media

Betalen met iDeal

veilig winkelen:

Copyright ©2016-2018 | Ons Winkeltje - Lederhoek.nl
website ontwerp: Studio 024 - Wijchen