Onze winkel

Schoenreparaties, fournituren,
sleutelservice, stomerijdepot,
en meer...

Waar is dat?

Van schoenreparatie tot speciale lederwaren!

Zodra u Ons Winkeltje binnenstapt, weet u het meteen: dit is veel meer dan alleen een schoenmaker in Nijmegen! Een gebroken hak, een pak dat nodig gestoomd moet worden, een exclusief lederen cadeautje of een extra sleutel: u kunt ervoor terecht bij Ons Winkeltje.

Ons Winkeltje: meer dan een schoenmaker!

Schoenmaker Piet Willems en zijn vrouw Yvonne Willems startten Ons Winkeltje op 9 september 2013. U kunt er terecht voor schoenreparaties, schoenfournituren en sleutelkopieën, maar er is ook een depot van Stomerij.nl. Daarnaast zijn er lederwaren te koop en voert Ons Winkeltje daar een exclusieve huislijn in.

Vakmanschap

Piet Willems heeft maar liefst veertig jaar ervaring in de schoenenindustrie. Na een jaar samen met Yvonne in de schoenenindustrie in Duitsland gewerkt te hebben, ontstond het idee de ervaringen te bundelen en samen iets te ondernemen. Ze besloten een winkel te openen in Nijmegen-Oost. Inmiddels weet een grote klantenkring Ons Winkeltje te vinden vanwege het vakmanschap van de schoenmaker, de service, de gratis parkeermogelijkheden én gewoon voor een praatje. Piet en Yvonne houden ervan om de klant te verrassen en mee te denken.

Lederwaren Nijmegen

Ons Winkeltje biedt ook unieke ambachtelijke lederwaren. In Hongarije worden al vele jaren de mooiste handgemaakte lederwaren en accessoires gemaakt. De waardevolle grondstoffen voor dit doel: het leer en het beslag, komen ook bijna allemaal uit Hongarije. Er wordt gewerkt met een verscheidenheid aan traditionele verwerkingsmethoden in het – overwegend ambachtelijke – productieproces.

speciale leren productenDe hoogwaardige grondstoffen en hulpstoffen zijn milieuvriendelijk en allemaal vrij van schadelijke stoffen. De natuurlijke verwerking en het plantaardige looien van het leer laat natuurgetrouwe oneffenheden zichtbaar op het leren oppervlak; elk stuk behoudt op deze manier zijn individueel en uniek karakter. Laat u verleiden door onze lederwaren en bekijk ze in onze webshop ‘Lederhoek’. Ook gewenste aanpassingen aan onze lederwaren zijn op aanvraag uit te voeren en te bestellen.

Winkelcentrum Molukkenstraat

U vindt Ons Winkeltje in het compacte, maar gezellige Winkelcentrum Molukkenstraat. Naast de schoenmaker vindt u hier diverse andere winkels, zoals een supermarkt en een drogist.

Kom gerust eens langs!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik ga akkoord met jullie privacybeleid

social media

Betalen met iDeal

veilig winkelen:

Copyright ©2016-2018 | Ons Winkeltje - Lederhoek.nl
website ontwerp: Studio 024 - Wijchen